Litteratur og illustration

LITTERATUR OG ILLUSTRATION

Jeg er vild med bøger. Både at læse dem og skrive dem. Uanset om det er fantasi eller fakta. Her kan du læse lidt om mit arbejde med tekster.


Jeg har gennem årene skrevet og skriver jævnligt fagartikler og bøger om haver, byrum, planter, landskabsarkitektur og klimatilpasning.


Min arbejde med bøger omfatter desuden illustrationer for bl.a. Politikens Forlag og Gyldendal.


Mit igangværende bogprojekt vil jeg fortælle mere om på hjemmesiden, når jeg er lidt tættere på udgivelse.

Indtil videre kan du smugkigge ved at se videoen med uddrag fra romanen her: 


SEX, LØGNE OG BØRNE-T.V. er en skønlitterær kronik, skrevet som autofiktion og offentliggjort i Politiken august 2014.


Jeg fortæller og skriver historier for børn og voksne,

skriver små dramatekster, digter - og komponerer tekster i flere stilarter. 


Min tilgang til skønlittær skrivning er inspireret af mit arbejde med improvisationsteater og method acting. Tilgangen fra improvisations-teater og at give sig sig en udfordring i at gribe nu´et og sige ´ja´, kan være en inspirerende metode, der åbner vinduer til nye verdener.

BOGILLUSTRATIONER

Jeg har udover at have skrevet bøger,  illustreret bøger, artikler, blade, brochurer, hæfter, plakater mv... Her er et lille udpluk...

HAVEARTIKLER

Før nogen herhjemme havde hørt om regnvandshåndtering og klimatilpasning, var jeg ansat  i Haveselskabet som projektleder for projektet  "Intelligent brug af Regnvand". I den forbindelse skrev jeg en række artikler om klimatilpasning af egen grund.til bladet Haven.

GYLDENDALS HAVEBOG


Det største enkeltstående værk jeg har arbejdet på, er Gyldendals Havebog på næsten 500 sider, som jeg skrev sammen med Rie Post, Jens Teisen og John Norrie i en årrække i 00´erne for Gyldendal

Redaktør var Lil Vad-Schou.


Bogen udkom første gang i 2007 under navnet Den danske Havebog og er siden da udkommet i tre oplag - og er idag een af de mest populære havebøger i Danmark.

BØRN OG MOTORIK

Jeg har skrevet artikler om mange forskellige emner. Her er fx en lille artikel om hvordan man kan indrette sin have, så den fremmer børns udvikling: