Video, podcast og impro

VIDEO - her er et udpluk af mine små filmfortællinger HIKER og SAILOR

HIKER - et alpint eventyr

SAILOR - om livet som sejler


SAILOR II - drømmen om en båd 


SAILOR III - hjælp vi har båd!PODCAST

BAG DØREN

True Stories - der gør ondt, men godt.
Elsker du en god fortælling?
Og er du interesseret i menneskeskæbner, livets lunefuldhed og sammenbruddets skønhed?
Her får du fantastiske historier, der vender op og ned på det, du troede om virkeligheden.


IMPRO-TEATER - LIVETS NU

EN MÅDE AT VÆRE I VERDEN PÅ

Improvisationsteater har været en stor del af mit liv - siden jeg var teenager.


Jeg underviser løbende små hold i at kunne udfolde sig, få større gennemslagskraft - og have det virkelig sjovt i processen.


I improvisationsteater opstår alle scener og dialoger i øjeblikket og sammenspillet spillere imellem og med publikum er af afgørende betydning.

 

Den kreative proces fordrer villighed til at forandre og lade sig forandre.

 

Træningen i improvisationsteater er derfor først og fremmest sjov samtidig med at den giver en masse teknikker som kan bruges i formidling, historiefortælling, kommunikation mellem mennesker og i andre kreative processer, fx som skrivning.

 

Improvisationstræning kan bruges i mange sammenhænge, f.eks til at træne formidling, facilitering, lederudvikling og parathed i omstillingsprocesser. 

 

Dette har jeg flere års egen træning og undervisningserfaring i.Jeg var i ca. 10 år en del af Helikons Dramahold i Birkerød. Her arbejdede vi både med improvisationsteater og mere klassiske former for skuespilteknik.

 

Jeg har modtaget undervisning af bl.a. skuespillerne Troells Toya, Helle Kristensen og Laura Kamis Wrang og har desuden gennemgået Improv Comedy Copenhagens første kursus.

 

Udover at være aktiv selv, har jeg undervist i drama og improvisation hos Helikon og på Københavns Universitet, hvor udgangspunktet har været at omsætte teknikkerne i formidlingsarbejde.


Som skrivende er der meget at hente i imrovisationsteater, bl.a. i forhold til karaktérarbejde og dialoger.  TEKNIKKEN

 

Improvisationsteater er en teknik, hvor skuespillerne har nogle rammer og en idé om, hvor de skal hen, men de skal selv finde vejen.

 

Det stiller krav til opmærksomheden på de øvrige skuespillere. I Improvisationsteater er det derfor nødvendigt at arbejde med tillid, åbenhed, kropssprog, karaktérdannelse og spontanitet i udtryk.

 

Derfor træner man at være 100 % tilstede og at turde sige ”Ja”, til det første, der kommer. Både andres idéer - og - nogle gange endnu mere grænseoverskridende - ens egne.